Въпреки че мнозина определяха Манчестър Сити като най-слабия полуфиналист в Шампионската лига и едва ли не, че е попаднал случайно там, защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос не мисли по този начин. 

Неговият тим изхвърли англичаните с общ резултат 1:0 и минимална победа в реванша на "Сантяго Бернабеу". Според него, това е голяма победа за "белите", които са изхвърлили "много голям клуб". 

"Успяхме да стоим заедно в този мач и да изстискаме цялото напрежение преди него. Елиминирахме един много голям отбор. Преживяхме много тежък период тази година и ни костваше много да стигнем до финала, но го направихме."

"Затова сега ще дадем всичко от телата и душите си за тази последна битка. Шампионската лига изисква огромна концентрация от всеки един играч и затова сега ни остава само да се зарадваме и да отпразнуваме класирането за финала."

"Нека не забравяме и публиката, те днес ни подкрепяха много силно и бяха нашият 12-и играч. След толкова тежък сезон, те са зад нас", сподели капитанът на мадридския колос след победата над Сити.