Програмата на Димитър Бербатов напоследък се оказа доста богата на благотворителни мачове. Звездата на ПАОК взе участие в юбилейния двубой по повод 50-ата годишнина на Христо Стоичков, а сега му предстои да участва в подобна среща, която е инициирана от поп групата One Direction.

Мачът е по идея на двама от членовете на бандата – Лий Томлинсън и Найъл Хоран. Томлинсън ще е капитан на Отбора на английската нация, докато Хоран ангажира Клаудио Раниери за треньор на Отбора на останалия свят.

Честта на англичаните наред с Томлинсън ще бранят други известни лица от шоубизнеса като певецът Оли Мурс, актьорът Деймиън Люис, Марвин Хюмс, Пади Макгинес, Бен Шепърд, Джак Уайтхол, Джон Бишъп и други. „Футболните хора“ в него ще бъдат Роби Фаулър, Джейми Карагър, Фил Невил, Сол Кемпбъл, Дейвид Сиймън, Джърмейн Дефоу, Дани Мърфи и Киърън Дайър.

Актьорът Майкъл Шийн ще бъде капитан на Отбора на звездите, където ще се изявява и Бербатов. До него ще блестят имена като Роналдиньо, Кафу, Яп Стам, Едгар Давидс, Самуел Ето'о, Фабио Канаваро и вратарят Дида.

Срещата ще се играе в неделя, 5 юни, на „Олд Трафорд“.