Уволненият от Реал Мадрид Карло Анчелоти беше обявил, че при раздяла с "белите" ще излезе в дълъг отпуск. Но самият той даде храна на слуховете, че няма да стои дълго без работа. 

Италианският спец покани на вечеря в дома си вицепрезидента на бившия му клуб Милан Адриано Галиани. На всичко отгоре, на тази среща е присъствал и агентът на треньора Ернесто Брондзети. 

Това е втора поредна вечер, в която тримата се срещат, като в понеделник бяха в изискан хотел в Мадрид, но сега предпочетоха уединението на къщата на Анчелоти. Но медиите веднага ги надушиха и се събраха пред имението. 

На излизане от вечерята Адриано Галиани отказа всякакъв коментар. Водещата фигура в Милан само се усмихна многозначително пред наобиколилите го фоторепортери и оператори. Това веднага даде храна на коментарите, че е постигнал някаква договорка с Анчелоти. 

Иначе треньорът наистина няма за къде да бърза с новата работа, при положение, че му беше изплатена тлъста компенсация за преждевременното прекратяване на договора с Реал. Той е получил 4 млн. евро на изпроводяк.