Лоши новини долетяха за треньорския щаб на Монако след евроквалификацията на Португалия със Сърбия. Ветеранът в състава на иберийците Рикардо Карвальо се завърна в Княжеството с контузия в коляното. 

На всичко отгоре, травмата изглежда получена по доста наивен начин. 36-годишният защитник призна, че я е получил, докато е празнувал отбелязването на гола, с който беше открит резултатът при победата с 2:1. 

Карвальо изкара на терена само 15-ина минути и беше заменен. Все още не е ясно точно колко време ще отсъства, но е под сериозна въпросителна за първия четвъртфинален мач от Шампионската лига с Ювентус след две седмици. 

"Имах чувството, че коляното ми поддаде, докато се радвах на гола. След това при един корнер поддаде отново. Усещах, че става въпрос за вътрешните кръстни връзки, но трябва да се прегледам. Надявам се всичко да е наред и да ме няма само една седмица, не повече. Ще видим", сподели Карвальо. 

Със сигурност португалецът няма да е на линия за петъчния мач на "монегаските" със Сент Етиен. След това им предстоят още два мача в Лига 1 срещу Монпелие и Каен в рамките на три дни, преди да дойде мачът с Юве.