Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че отборът му трябва да е почти перфектен, ако иска да победи Челси във финала за Купата на Лигата в неделя.

Двубоят е от 18 часа и можете да го проследните по Diema Sport и в Gong Play. За развитието му можете да се информирате и в Gong.bg.

Почетино се надява да може да се копира играта на Тотнъм от януари, когато "шпорите" се наложиха с 5:3 над лондонския си противник.

"Гледали сте този мач, бяхме почти перфектни в него. Мисля, че наистина играхме добре тогава. Сега трябва да го повторим, за да спечелим трофея," заяви Почетино.

Успехът от януари бе изключително важен и от психологическа гледна точка, тъй като прекъсна серия от близо пет години за Тотнъм, без победа над Челси.

"Мотивацията ни е оптимална, няма нужда от специални обяснения преди финал. Всичко е в малките детайли, тактически, защото това е Челси. Ние познаваме Челси, и Челси познава нас. В крайна сметка, е въпрос на това, как ние ще играем, и колко силно го искаме," продължи наставникът.

"Очакваме с нетърпение мача. Не само за мен, но и за доста от играчите ми, това ще е първи финал в кариерата. Затова сме пределно мотивирани," завърши 42-годишният Маурисио Почетино.