Централният защитник на Астън Вила Джолиън Лескът със сигурност няма да запомни с добро Деня на влюбените. Не само че той бе част от състава, който отстъпи с 0:6 от Ливърпул във Висшата лига, но след края на срещата той се замеси в изключително неприятен диалог с феновете на тима.

Не е тайна, че футболистите на Реми Гард отнесоха доста обиди от привържениците на „Вила Парк“ при тежкото поражение, като след последния съдийски сигнал Майка Ричардс дори се замеси в спор с част от тях.

Лескът също имаше какво да каже по въпроса и го направи чрез официалния си акаунт в „Туитър“. „Писна ми от обидите. Всички дадохме 100%. Сега ще се прибера у дома при моята жена, която е модел, в голямата ми къща, при колите и ще си броя парите“, каза бившият играч на Манчестър Сити и Евертън.

Логично този пост още повече раздразни феновете, които веднага му се нахвърлиха и впоследствие футболистът изтри съобщението. Скоро след това обаче на профила му в социалната мрежа се появи снимка на красив мерцедес, без никакъв текст към нея, което отново беше разчетено като провокация.

В крайна сметка целият шум предизвика нов пост от бранителя, с който той се извини за допуснатата позорна загуба. „Не съм от хората, които туитват венага след мачовете – без значение дали двубоят е бил добър, лош и изобщо всякакъв. Искам обаче да се извиня за представянето днес – както моето, така и на целия отбор. Ливърпул е и беше по-добър от нас, но това не извинява по никакъв начин липсата на отдаденост при мен и на отбора през тези 90 минути. Отново се извинявам на всички фенове. Искам също така да добява, че туитът с колата, който беше пратен от моя акаунт, стана съвсем случайно, докато карах към вкъщи и телефонът ми беше в джоба“, написа Лескът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS