Мениджърът на Уест Хем Славен Билич не скри задоволоството си от факта, че неговият тим не загуби при гостуването си на Ливърпул в 4-ия кръг на ФА Къп.

Срещата на „Анфийлд“ приключи при нулево реми, като домакините направиха големи пропуски след почивката, докато лондончани има какво да искат от съдийството на Мартин Аткинсън.

Билич обаче не обели и дума за това, като призна, че очаква преиграването след 10 дни с нетърпение. „Моето чувство е удовлетворение. Мачът беше равностоен преди почивката. През втората част Ливърпул беше по-добрият тим с изключение на последните 10-15 минути. Нашият вратар направи няколко спасявания, така че съм доволен“, коментира хърватинът.

„Може би много хора не очакваха Ливърпул в този си вид да играе толкова добре и дори да ни е равностоен. От друга страна обаче, когато Ливърпул играе у дома, с червения екип, той се превръща в сериозен противник. Затова се радвам. Винаги е трудно да запишеш суха мрежа. Ние не искахме преиграване, но ще го преживеем. Още един мач няма да бъде проблем за отбора.“

„Заслужихме си преиграването и по тази причина поздравявам играчите си. Ще е страхотна вечер, когато Ливърпул дойде на „Ъптън Парк“. Очаква ни един от историческите мачове“, добави Билич.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS