Наставникът на Поморие Малин Орачев хареса мача на тима си с Витоша Бистрица, въпреки че го загуби с 1:2. Поморийци поведоха, но допуснаха пълен обрат и само могат да съжаляват за изпуснатата поне една точка.

"Доста оспорван мач с доста единоборства, имаше интрига в него. Поведохме, можехме и да затворим двубоя с наша победа, но не ги завършихме добре. Изравниха ни от статично положение, после се възползваха от наша слабост и не можахме да изравним след това. Като не можеш да си вкараш положенията, не можеш да спечелиш", заяви Орачев пред DIEMA SPORT 2.

"Има непостоянство в играта ни, целта ми е да направя по-добра симбиоза между отделните линии. В последните мачове правим доста добри игри, но точно тази симбиоза липсва засега. На моменти не уплътняваме свободните пространства, затова трябва да работим повече, да го правим в повече мачове", добави Орачев.

"Нашата цел в мача със Созопол е да спечелим, такава е във всеки мач. Що се отнася до този двубой, ще дадем всичко най-добро от себе си, дано успеем да го спечелим", завърши треньорът на Поморие.