Капитанът на българския шампион Лудогорец Светослав Дяков остана горд от представянето на тима и постигнатото равенство 2:2 с Ливърпул. Според него това е огромен успех за разградчани като клуб. 

"Точката е много голям успех за нашия клуб. Днес имахме възможност и да спечелим, но трябва да сме доволни. Уникална публика, те ни дадоха допълнителна сила и енергия. Благодаря им!"

"Честно казано, не си спомням Ливърпул да имаше някакви положения освен гола и едно положение на Стърлинг след почивката. Играхме мъжки и показахме, че когато ни се предоставя да играем футбол, сме много опасни." 

"Ливърпул заслужава уважение, има страхотни играчи. Истинска чест е да се изправящ срещу играчи като Стивън Джерард и всички останали, те са големи имена."

"Много силен отбор, играхме добре срещу много класни футболисти. Това наистина е нашият тим. Успяхме да се отърсим от двата гола, намерихме себе си. Всички се вложихме максимално. Шапки долу пред публиката."

"Първо отиваме в Разград за мача с Локо София, после ще мислим за Реал. Всеки иска д асе докосне до този митичен тим. Ние сме Лудогорец, те са Реал, отиваме там и да видим какво ще стане. Каквото и да се случи, на което и място да финишираме, това ще е най-заслуженото за нас. Важното е, че върнахме хората на трибуните."

"Дай Боже догодина пак да играем тук и в тази лига. Чувството е неописуемо. Вижда се, че не сме далеч от тези големи играчи, ако продължаваме да играем така добре, ще ги настигнем. Само трябва да работим в правилната насока", сподели капитанът Дяков.