Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе изключително доволен от равенството 2:2 с Ливърпул на Националния стадион „Васил Левски“, в мача от  Група Б на Шампионската лига.

„Грешките на растежа, мисля, че с тези мачове, които в момента прави Лудогорец в Шампионската лига, ще бъдат още по-добри през следващата година“, сподели Дерменджиев.

„Допуснахме грешки, но все пак изиграхме най-добрия си мач в Шампионската лига. Ние проведохме много силен тактически мач, липсваше ни само един гол. Ливърпул също искаха да победят. Видяхте как се стече мача, но отново ние показахме много силен характер, можем да съжаляваме, че не взехме три точки“, коментира още треньорът в зоната за интервюта след мача.

„Футболистите са вече доста висока класа, когато играят в Шампионската лига, играят по различен начин, виждате, че взеха правилното решение на терена за 2:2“, каза още Дерменджиев пред репортерите.

„Ние излязохме да играем открит и нападателен футбол, но това е Ливърпул, а не Каспичан. Това са играчи, които струват по 20-30 милиона“, коментира треньорът пред btv Action.

„Искам да поздравя публиката, която идва да ни подкрепя. Това беше изключително добър мач за Лудогорец, видяхте както надиграване имаше над Ливърпул“, каза още наставникът след равенството.