„За нас беше много тежък мач. Лудогорец игра като на „Анфийлд“ в първия мач. С много бързина и агресивност. Беше много трудно, защото трябваше да правим обрат, след като допуснахме гол. Показаха характера, който показаха срещу Ливърпул“, коментира Карло Анчелоти след победата над Лудогорец в София.

"За нас резултатът е добър. Започнахме двубоя негативно с 0:1, но след това успяхме да пресираме противника и имахме възможност да вкараме повече голове. Като цяло съм доволен, че победихме."

"Срещу Атлетико Мадрид получихме същия гол от статично положение, както и срещу Реал Сосиедад. Работим в тази насока, да посрещаме по-добре топката на първа греда. Опитваме се да го правим. Продължаваме да работим в този план."

"В този мач играхме със схема 4-4-2, като понякога Бейл игра по крилото. Опитахме се изнасяме бързо топката, понякога играхме и на контраатака, но ни се получиха нещата."

"Лудогорец показа агресивен футбол. Те играха така и в първия мач. Относно съдията мисля, че има много ситуации, които могат да се коментират, но като цяло свири добре".

"Дадох почивка на хората, които играят повече като Кроос, Хамес и Карим. Другата причина за този състав беше да мотивирам останалите, които играят по-малко."