Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от представянето на своя отбор срещу Реал Мадрид. Специалистът изрази съжаление, че отново тимът му не е успял да се добере до точка, въпреки добре изиграния мач.

„Има за какво да съжаляваме, играхме абсолютно спокойно, уверено, каквото и подценяване да е имало, игра се футбол. Съжалявам наистина, оставаха малко минути. Не знам дали е имало фаул. За мен Лудогорец изигра един много добър мач срещу най-добрия отбор в света“, сподели Дерменджиев.

„Нека не коментираме съдиите, мен ме интересува отборът. Пак за малко не ни стигна да вземем точка, и то от Реал Мадрид.“

„Говорихме много с футболистите, казах им, че трябва да играят спокойно, да дадат максимума от себе си. Получи се един добър мач, резултатът можеше да е по-добър за нас.“

„Те не се притесняват, което е похвално за тези момчета. Играят открит футбол. Това са невероятни звезди, но видяхте“, допълни Дерменджиев пред Бтв Екшън.

„Във футбола е така, с Ливърпул загубихме мача за 30 секунди. Тук пак имахме шанс да бъде равен. Аз и българските съдии не ги коментирам, камо ли за Шампионска лига. Има кой да им дава оценки, жалко е за нас.“

„Очарователна публика, благодаря ѝ за тази подкрепа. Това е интелигентна публика. Това са хора, дошли от цяла България. Няма излишни ексцесии, спокойно могат да гледат мача жени и деца, без да се притесняват. Тази публика заслужава и по-добър стадион“, коментира още наставникът на Лудогорец.

„Можеше да вземем точка, на базата на играта, която показахме. Играхме като равен с равен. Ние имаме възможности и срещу Ливърпул, и срещу Базел. Може да стане много сериозна въртележка и всеки един от трите отбора може да се озове даже на втора позиция в тази ситуация“, сподели пък Дерменджиев на пресконференцията след двубоя.