Близо час и половина продължи официалната среща на членовете на сдружение „Бъдеще за Спартак” с феновете на отбора. Повече от 140 привърженици на футболния клуб бяха препълнили зала  4 във Фестивален и Конгресен център във Варна.

На срещата, която стартира в 18 часа членовете на сдружението (Живко Господинов, Людмил Горанов, Атанас Атанасов, Илко Станчев, Траян Дянков) разясниха пред феновете на Спартак своите идеи и бъдещи действия за възраждането и развитието на футболния клуб от тук нататък,  като внесоха подробности около проведената среща с кмета Иван Портних, на която бяха обсъждани възможности за връщането на стадионите „Спартак” и „Локомотив” на клуба.  

От сдружението бяха категорични, че ще се борят до последно за вземането на въпросните бази, тъй като отборът трябва да играе и да провежда тренировъчната си дейност в своя собствен дом.

На срещата тази вечер бяха изслушани феновете, които на свой ред, освен че даваха идеи, също разпалено разпитваха членовете на сдружението за по-нататъшните стъпки, които предстои да бъдат предприети.

Стана ясно, че бъдещият новоучреден Спартак Спартак ще получи пълната подкрепа от страна на феновете и в управителния съвет ще бъдат включени поне двама привърженици на отбора, избрани от самите фенове.  От сдружението за пореден път ясно дадоха да се разбере, че не се притесняват, че тимът ще стартира от А окръжна група, тъй като най-важното е да започне на чисто и всичко около управлението на клуба да бъде прозрачно.