Екипът на Gong.bg съвместно със спортните журналисти от NOVA и DIEMA SPORT организират футболна игра за ценителите на световните първенства. Всеки читател на сайта ще има възможността да отговаря на 25-те въпроса, които ще бъдат задавани в течение на шампионата.

Загадките ще ви очакват в ефира на NOVA и/или DIEMA, както и в DIEMA SPORT 3, а отговорите ще можете да давате в Gong.bg.

Позналите правилно ще участват в жребий, състезавайки се за 25 фланелки на национален отбор по футбол по избор (при невъзможност от страна на екипа да осигури желаната от победителя фланелка, ще предоставим списък с възможните за предоставяне официални фланелки), както и за 25 броя от книгата "Световна футболна енциклопедия".

Лицата на спортния екип на DIEMA SPORT ще задават въпросите в ефира на NOVA и/или DIEMA, както и в ефира на DIEMA SPORT 3, които трябва да предизвикат любителите на футбола да се замислят за отговора. Въпросите ще бъдат свързани с историята на световните първенства, занимателни подробности около провеждането им, както и любопитни енигми около шампионата. В рамките на съответните дни, в които са зададени въпроси ще има и „жокери“, които да помагат за откриването на верния отговор на съответния въпрос, които ще бъдат споменавани в телевизионните предавания и рубрики, посветени на Мондиал 2022.

Въпросът, който е поставен за съответния ден от Световното първенство по футбол, ще бъде видим и в Gong.bg, където ще очакваме вашите отговори.

Имената на победителите ще бъдат публикувани в Gong.bg - в специалната секция на играта.

Правилата на "Нашата игра" ще намерите ТУК!