Отговор на въпрос от angelfish

Защо излъгахте на въпроса колко титли са нужни на Лудогорец за да са трети по титли? Първи са ЦСКА с 31, втори са Левски с 26 и трети са Славия със 7. Лудогорец този сезон взима шеста, значи им трябва само още една титла. Вашият отговор беше "още доста години и сезони". Доста пристрастен и непрофесионален отговор.
Здравей, трябват им още две титли на Лудогорец (без тазгодишната), за да изпреварят Славия. След като тази година взимат 6-а, евентуално догодина седма се изравняват със Славия, а след два сезона ако станат шампион ще станат трети. Според мен в израза доста години може да включим и три години. Що се отнася до отговорът ми дали е пристрастен и непрофесионален е лично ваше мнение.

Отговор на въпрос от nevinen_autist

Добър ден, г-не! Ако Дунав Русе се преборят за евроквота, какви ще бъдат шансовете им за плейоф за влизане в груповата фаза?
Рибата още е в морето /реката/, не бързайте с тигана.

Отговор на въпрос от nevinen_autist

Колко още титли най-малко трябва Лудогорец да спечели, за да стане "бронзовият медалист" по брой титли в А група?
Здравейте, още доста години и сезони.

Отговор на въпрос от PYCE_BG

Господин Пашкуров Не мислите ли, че Дунав-Русе е единственият отбор от първата шестица и един от малкото отбори сред останалите, който няма лоби във Федерацията и Съдийската колегия?
Здравейте, на Дунав Русе не е нужно да има каквото и да е лоби в БФС. Момчетата играят със сърце и бият, що се отнася до лобитата, няма тим, който да има такова. Поне на този етап, това е личното ми мнение.

Отговор на въпрос от LEVSKAR57

Цска-София колко пъти е шампион на България? Питай кратко, разбрано и учтиво. Ние ще ти отговорим достатъчно подробно и възможно най-бързо.
Здравей, LEVSKAR57, понеже нещо се оплетох кой кого пита (и ако аз трябва да питам, ще ми е интересно, кои са тези "ние", които ще отговарят...), ще пробвам да съм докрай изчерпателен:
Отборът "Цска-София" - така както е изписан - има точно 0 титли на България, а и не ми е известно да съществува.
Ако по някаква случайност въпросът е бил за ЦСКА-София, под настоящото си име той все още не е ставал шампион на страната. Иначе със старото си име може да се похвали с 4 титли (1997–98, 1998–99, 2009–10, 2010–11), 4 Купи на България (2001, 2004, 2008, 2009) и 1 Суперкупа (2010).
Надявам се този отговор да е направил деня ти малко по-хубав!
Поздрави.

Отговор на въпрос от andro6419

Защо съдиите не санкционират футболистите на Левски за симулациите в наказателното поле на противника ? (Краев ако случайно влезе с топката в наказателното поле на първата крачка е по корем)
Не смятам, че играчите на Левски симулират повече от останалите. Преди два дни видях играчи на Юнайтед и на Рома как майсторски го правят, така че, нашите са направо свенливи ученици...

Отговор на въпрос от

Здравейте г-н Александров. Моля да проверите какви са европейските санкции за поредно провинение свастика пречупен кръст и до кога хората от дисципа ще си затварят очите и много поздрави на всички тройчовци твои колеги
Конкретно за последния казус, просто не виждам как ще се приложи правилото "затваряне на очите". БФС си има достатъчно строги правилници, най-вероятно ще се приложат, тъй като в случая изобщо не става въпрос за тълкуване...

Отговор на въпрос от andro6419

Защо съдиите не санкционират футболистите на Левски за симулациите в наказателното поле на противника ? (Краев ако случайно влезе с топката в наказателното поле на първата крачка е по корем)
Здравей, Андро. Съдиите определено са прецизни при отсъжданията си в мачовете на Левски. Що се отнася до паданията на Краев не мога да се съглася с теб, че след първата крачка е на тревата.

Отговор на въпрос от kiril.a.d

Г-н Пашкуров, На фона на един куп подобни въпроси, зададени към вас, да попитам и аз: - Смятате ли, че и един футболист, от отбора на "Левски", заедно с треньора, става за "Левски"? ;) :) А се бях настроил да гледам мач тази вечер...и пак гледах пребиване, като Кубрат, срещу Джонсън...Добре че край футболния терен няма въжета, а то, цял мач там щяха да се подпират играчите на "Левски"...
Здравей, Кирил. С оглед показанато на терена тази вечер, явно има много малко хора, които заслужават да играят за Левски, Боримиров си го каза след мача,че е видял кой не става за Левски. Но, всеки един в "синьо" е паказвал и качества, днес не им се получи просто.

Отговор на въпрос от roofix1914

Здравейте! Какво ви е мнението за футболиста на лудогорец Върджил Мисиджан . След като си тръгва от тях според вас има ли шанс да остане да играе в нашето първенство , но с друг отбор ?
Здравейте, Мисиджан е класен футболист, който има място в българското първенство. Винаги има шанс за всичко.

Отговор на въпрос от joro5rov

Здравейте!Въпроса ми е следния: Според вас Франсис Нар има ли качества да бъде футболист на Левски? Благодаря предварително :)
Здравей, Жоро. Личното ми мнение е, че Нар няма място в Левски, но не аз взимам решенията при "сините".

Отговор на въпрос от LEVSKAR57

Г-н Пашкуров,колко титли и купи има Цска-София.Ако не знаете-кажете си мнението.
Здравейте, господин левскар, има статистика, отговорете си сам.

Отговор на въпрос от de_tomoff

Здравейте , защо се отговаря на въпроси на andro6419 , които освен , че са редко тъпи и явно целящи обида , а на смислени въпроси с реални аргументи не ?
Здравейте, не мисля, че се отговаря само на въпроси на Андро

Отговор на въпрос от andro6419

До 20 минута отмениха гол на Дунав и не им свириха 1000 % дузпа .Срещу Черно море същия съдия не свири 100000% дузпа срещу Левски .Според Вас кой е верния отговор 1.съдията е фен на Левски 2.някой му е дал пари да свири в полза на Левски. 3.от БФС са му наредили да свири в полза на Левски .
Здравей, моят отговор е следният - нито един от вероятните предположения не е верен.

Отговор на въпрос от def11

Здравейте. Виждам че и други футболни фенове се вълнуват от точките на отборите от А група. Аз съм от по-старото поколение и си спомням времената, когато за победа се даваха 2т, а за равен-1т. Смея да твърдя че тогава първенството беше по-интересно и завързано, а шампиона се решаваше и в последният кръг. Тогава и отборите ни бяха по-силни и правеха фурор в ЕКТ. Та не е ли удачно да се върне тази система на точкуване?
Ами не виждам някъде по света да са тръгнали към ревизиране на сегашното точкуване. То е направено по системата 3-1-0, за да стимулира към победата, да няма толкова едновременно задоволство на съперниците от равенството.

Отговор на въпрос от sto21

здравейте, имам един въпрос/предложение. Не би ли било по интересно , ако след разделянето на първа 6-ца и втора 8-ца , точките събрани до момента да се делят на две - т.е. Лудогорец има примерно 60 т. - стават на 30, Левски има 44 точки - стават на 22, ЦСКА има 40 точки - стават на 20 и т.н. Точките които са нечетно число - да се закръглят към по голямото - т.е 41 точки делено на две прави 20,5- т.е. 21. Знам , че така отборът , който е има 42 точки ще има също 21 , но .... какво мислите по въпроса?
Клубовете ни не са искали разделяне на точките на две, доколкото обясниха от БФС. С допълнението - на българина трудно може да му вземеш нещо, което вече е спечелил. И други читатели са отправили подобни предложения, или пък да се зачитат само точките, спечелени срещу отборите от първата шестица, респективно втората осмица. За този сезон е късно за всякакви предложения. Пак казвам, аз си харесвам класическата система на първенствата без никакви финтифлюшки. Виждате, че в последните години само налучкваме със системи и брой отбори, а не се забелязва ефект.

Отговор на въпрос от Madsen

Бихте ли ми казали пълното име на отбора от Трета лига - Литекс (Ловеч)?
Бих - Литекс.

Отговор на въпрос от mmaryan

Защо търгът не е явен и да се предава по национално радио и телевизия,да има всеки право да си обяви сумата нали така може да се вземе повече в полза на държавата?
:) Нямам точна представа, но вероятно има сума търгове, които се провеждат ежедневно. Много от тях за далеч по-големи имущества. Това би променило коренно програмата на БНТ и БНР...

Отговор на въпрос от andro6419

Според вас тези уж завързани мачове между Лудогорец и Левски не заблуждават ли Левски ,че имат нещо общо с съвременния футбол който играе Лудогорец ? Според мен Лудогорец държи Левски в “будна кома“ ,а реално се страхува от само Гриша Ганчев.
Лудогорец едва ли се страхува от някой от отборите в първата шестица, имат качествен състав и поне половин обиколка са пред останалите, чисто и просто като качества на съставите.

Отговор на въпрос от andro6419

Защо никой от независимите медии не обелва дума за това ,че Лудогорец подарява точки на Левски и Дунав в борбата им срещу съответно ЦСКА и Черно море ?
Здравей,Андро. Това е твое лично мнение, не виждам смисъл Лудогорец да "подарява" каквото и да било в шампионата, двата тима не са никак лоши, в тази първа шестица всичко е възможно. Има и срещи един срещу друг на шампионите срещу ЦСКА и Морето, там ще се види, кой какво ще вземе като точков актив.
  • 2