Норвегия (2000), Латвия (2004), Исландия (2016), Северна Ирландия (2016), Финландия (2020), Северна Македония (2020)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
как защо, за да вървят рекламите преди клипа и да капе медец... започнах да го намразвам този сайт заради това, но то затова има други - всеки да си избира.
29 са мачовете, 19 в първенството, а головете са 4... ако ще се пише нещо, да се пише - ако се драска да си драскаме сами
Да не се забравят Томич, Куери и Йънг, но определено става по лесно
нормално е на 34 да избере по-малък отбор (без да обиждам ПАОК), за да може да има повече игрово време. Избора за мен е такъв - по именит отбор и по-малко игрово време или обратната! Успех на Бербатов!
както каза треньора на Рапид преди първият мач - Аякс не е това, което беше! А иначе Рапид цял мач пресираха както в атака, така и в защита. Атакуваха с 5-6 играча и се защитаваха с 11. Постоянна преса и винаги двама или трима от техният отбор покрай топката. Заслужиха си победата, за съжаление! А с тези младоци, Аякс ще се пробва в ЛЕ.
Интересно ми е, дали ще го сменят този треньор екстремно сега преди реванша от ШЛ? Как мислите?
много добре казано, поздравления!
Добра новина! Рашийд даде своят принос, а сега е време и на някой шампион да додяла Григор! Дано не бърза с избора и направи правилен такъв!
Изключително безхарактерна игра! не знам, защо Григор още се мъчи с този Рашийд! Треньор по физкултура и толкова, а малко агресия! Вижте какъв скок направи Джокера като се захвана с Бекер... трябва промянва в щаба на Григор и то с човек, който може да го накара да си повярва повече - някой с психика на победител!
всичко хубаво, ама защо не си прочитате статията преди да я публикувате? много грешки!