Много часове минаха, трансфер още нямаааа...?????
@garry.r Вервай си!!!
Една абсолютно безхаберна статия, която не казва абсолютно нищо.
Алоуууу, Гонг! Кое ЦСКА, СОФИЯ ИЛИ 1948? Вече са х 2, дори и в А група, :-)
@Fen54 Само заблудените, могат да твърдят това! Който познава Домусчиев, че той трудно плаща по принцип, а какво да говорим за съдиите - пари на Вятъра :-)
На вниманието на Автора на статията: резултата от мача Лудогорец - Локомотив Пл е 6:1
@Asen4o59, поставям акцента в твоя коментар на 'е имало', т. е. минало време. Да не кажа много минало време :-) Бъди здрав.
@chiphead Пич, взе ми думите от устата, браво. Наистина е смешна, тази т.н. 'позиция' , на т. н. 'тръст' да дрънкаш толкова мого и пак нищо да не кажеш.
@xxx Не разбрах, защо да е гладен, сигурно имаш предвид 'angry one' - ядосания :-)
@Gepet Ти май друг мач си гледал!
Много скъп, бееееее :-)))
'НИЕ СМЕ ИРЯДЕН КЛУБ' - тука има някаква грешка... Да се чете 'НИЕ СМЕ ИЗМИСЛЕН КЛУБ'
От една страна добра идея, НО някакси не кореспондира добре с вандалските прояви на сините 'фенове', в последните два мача на отбора.
Хммм, много интересно, и кого ще гледа Балъчката?
Пожелавам успех на всички БГ клубове в евротурнирите! Ако не отстранят тези съперници, значи не им е там мястото. На всички зложелатели тук - духайте супата, нещастници :-)))
Жалък Ники, отборът Ви не струва! Свали червените очила и гледай реално на нещата от мача. Започнете да играете футбол и престанете да ревете, вече не се траете, смешници!
Наистина не разбирам ЗАЩО продължавате да му давате думата на този човек? ЗАЩО бе г-да журналисти? Освен лъжи и интриги, какво очаквате на каже повече? Нима има хора в тази държава, които му вярват след всичките му лъжи?
Ей, сини мишоци що се прайте на Ущипани! Нали въпросната клетка стана такава, след като фенове на ЦСКА изгориха крака на едно дете в инвалидна количка, а фенове на Уефски срязаха оградата и изкривиха камерите насочени към тях. Ами ето заради това всички гостуващи фенове изпитват тези неудобства, благодарение на Вас. Действията Ви потвърждават, че се държите като истински животни и поради тази причина условията за Вас в Разград са такива. Сами сте си виновни и спрете да ревете за тая клетка след всеки мач в Разград.
Ей, сини мишоци що се прайте на Ущипани! Нали въпросната клетка стана такава, след като фенове на ЦСКА изгориха крака на едно дете в инвалидна количка, а фенове на Уефски срязаха оградата и изкривиха камерите насочени към тях. Ами ето заради това всички гостуващи фенове изпитват тези неудобства, благодарение на Вас. Действията Ви потвърждават, че се държите като истински животни и поради тази причина условията за Вас в Разград са такива. Сами сте си виновни и спрете да ревете за тая клетка след всеки мач в Разград.
Явно си предубеден! Театралното поведение на Прохазка само доказва колко несъстоятелен е коментара ти! Поздрави ....
А пропуснах нещо много важно! Гледах повторенията много пъти и мисля, че съдията пропусна да даде "Оскар" на Прохазка.
Ето тук, в тази статия се виждат нюансите с които си служат, т.н. журналисти. Всеки неутрален и непредубеден би казал, че "Ужасно груб фаул" не е точната формулировка на действията на Моци. Груб да, но "ужасно" ми идва малко в повече. Съгласен съм, че действията на Моци заслужават картон и той е с жълт цвят, но червения е прекалено и навяват пак мисли за подпиране на ФК Левски, както с/у Литекс и кой ли не отбор от есенния полусезон. Ако това нарушение е за червен картон, защо абсолютно аналогичното ужасно грубо влизане на Франсис Нар с/у Марселиньо не беше декорирано в същия цвят. Но как съдията да извади червен картон, като Левски губеха в резултата?
Я, говеда са се намърдали тук и си чешат езиците! Отивайте да пасете, нещастници!!!
Нека плюенето да започне сега!
Само така, и феновете трябва да се самоубият, както любимият им отбор си направи харакири. :-)
Напълно подкрепям komandini! Срам, голям срам за тоя министър, който обяснява как да се заобиколи закона! Всеки знае, че при задължения към държавата ти запорират всички сметки и няма как да се разплащаш, но за ЦСКА всичко е позволено! Това не е честно, спрямо всички останали отбори и данъкоплатци!
Много интересно, какво му е доброто на гола на Тони Силва - много смешен гол! А вероятно, не сте включили гол на Лудогорец, поради изцепката на Домусчиев. Гола на Ернандес с/у Хасково също заслужав номинация.
Подкрепата на български отбор е плод на обикновен патриотизъм, независимо, колко българи играят в него. Победите на български отбор или състезател в чужбина ни карат да се чувстваме горди от техните успехи! Обратното, не го разбирам! За мен е чисто родоотстъпничество! Така съм възпитан и никой не може да ме накара да разбера обратната теза. Как Ботев и Левски са наши идоли и носят имената на наши отбори, а аз да подкрепям Ливърпул или Реал Мадрид, примерно. Няма как да стане, няма как ....
Статията е достойна за болния цесекарски мозък на Ники Александров. От нея лъха на обикновена злоба, характерна за лумпените от сектор "Г". Подкрепата на автора за декларацията на "Литекс" е не по малко цинична от самата декларация. Както казах и в един друг пост Домусчиев малко пресоли манджата, но журналиста това и целеше с въпроса си - да го предизвика. Въпроса беше откровено заяждане - каквото повикало, такова се обадило. Сега журналистите почват да правят от мухата слон и излишно да раздухват случката. А относно това, кой мрази и обича Лудогорец, въпроса е ясен - всеки ще те мрази когато си го победил!
Хе-хе, какво толкова е станало, на тъп въпрос, тъп отговор! Домусчиев определено пресоли манджата, но т.н. журналист-заядливец го предизвика с въпроса си. От друга старана, като го погледна тоя журналист си мяза баш на олигофрен, а кажете не е ли така?
  • 1