Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев остана много доволен след победата с 2:0 над ЦСКА. Младият специалист заяви, че тимът е положил много усилия за успеха, като феновете са имали голяма роля за това.

Kiril Bekyarov / LAP.bg
57 снимки

„Казахме си, че трябва да се успокоим. Бяхме нервни и припрени. Казах, че няма от какво да се притесняваме, тъй като играем добре срещу силните отбори, особено вкъщи. Първото полувреме имахме доста проблеми. Хвърлихме немалко усилия. Беше наистина доста трудно“.

„Не мога да коментирам отдалеч. Когато е в помощ, е наистина добре. Но от друга страна, е добре да не се накъсва толкова играта“.

„Много важна победа срещу пряк конкурент. Ще ни даде нужното самочувствие. Доста сгъстена програма, доста мачове, има натрупана умора. Тези невероятни фенове държаха отбора на крилете. Чувате атмосферата за какво става въпрос. Не само за нашия отбор, за абсолютно всички феновете ще помогнат играта са се подобрява“.

„Всяка една победа е важна и ценна“, заяви Тунчев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.