Айлин Гу може спокойно да бъде приета като една от най-горещите спортистки на Зимните олимпийски игри в Пекин. 18-годишната красавица е състезателка в ски свободен стил, но в същото време се подвизава и като модел на „Victoria's Secret“.

Айлин е родена в САЩ, но реши да защитава цветовете на националния отбор на Китай в Пекин, съобщава „NBCNewYork“.

„Реших да се състезавам за Китай на предстоящите Зимни олимпийски игри през 2022 година. Това беше невероятно трудно решение за мен. Изключително съм благодарна на Американската и Китайската федерация по ски, че имаха вярата в мен, за да сбъдна мечтите си. Гордея се с моето наследство и с моето американско възпитание. Възможността да помогна за вдъхновяването на милиони млади хора там, където е родена майка ми, по време на Зимните олимпийски игри в Пекин 2022, е възможност веднъж в живота да помагам за популяризирането на спорта, който обичам. Ако мога да помогна да вдъхновя едно младо момиче да премине границата, желанията ми ще се сбъднат“, написа Айлин в социалните медии през 2019 година.

Въпреки че е само на 18 години, тя вече е успяла да си осигури някои мощни спонсори, а също така рекламира марки като „Louis Vuitton“, „Tiffany“, „Gucci“ и „Fendi“.

И освен че има милиони на сметката си, тя е много популярна и в социалните мрежи заради своите секси фотоси в „Instagram“.

СНИМКИ НА ПРЕЛЕСТНАТА АЙЛИН МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!