Новият треньор на Берое – Николай Киров, дебютира със загуба 0:2 от Славия. Специалистът заяви, че отборът му е направил твърде малко в атака.

"Никога не може да знаеш предварително какво ще се случи в един двубой. Имахме някакви идеи, важното беше дали ще ни се получат или не. Доста малко неща създадохме в атака, мисля че това е генералният проблем, който имаме, поне за момента. Няма как да искаме нещо повече от двубой, ако не отбележим минимум едно попадение, а ние създадохме много малко ситуации", заяви той.

"Допуснахме изключително лек гол в края на първата част, а втория гол не искам и да го коментирам. Като цяло главното е именно това - доста малко неща в атака показахме. Да бъда откровен все още не познавам самите футболисти и не мога да направя точна преценка. Не знам на какво се дължат грешките. Важен момент е предстоящата пауза национални отбори, за да мога по-добре да опозная футболистите и те да се запознаят с моите изисквания към тях", коментира треньорът.

"Имаме уредена контрола за следващата седмица. В атака трудно може да се намери човек в момента, свободен. Знаете пазара е затворен, може би в защита ще опитаме да привлечем състезател, но нека не говорим прдварително. Важно е да намерим начини да преодолеем трудностите", завърши Киров.

Чуйте още в прикаченото видео