Бившата гимнастичка Радинела Чушева от София е новата Мис България. Конкурсът, организиран от Ирина Папазова и нейната агенция “Интерсаунд”, се състоя в четвъртък вечерта в София, а заедно с титлата красавицата получи правото да представи страната ни на световния финал “Мис Планет”.

По време на конкурса Румяна Данаилова от Варна спечели титлата “Мис България Глоуб”, второ и трето място спечелиха съответно Стелияна Иванова от Пловдив и Мария Попова от Асеновград.

Зрителите я знаят като Ради, заедно с Лили и Диди бяха последните адреналинки в “Господари на ефира”. По време на тригодишния си престой в шоуто обаче Радинела бе с червена коса, сега вече е брюнетка и бе най-малката от трите.

На 6-годишна възраст започва да тренира художествена гимнастика първо при Илияна Раева, след това при Нешка Робева. Заради тежкото натоварване и контузии се отказала от този спорт. По-късно се записва в група по стрийт денс. Паралелно с това ходи и на плуване. Сега поддържа форма с танци, пилатес, обича походите сред природата.