Пилотите на Ферари Себастиан Фетел и Кими Райконен коментираха втората и третата си позиция преди Гран При на Бразилия във Формула, предпоследен старт от календара на надпреварата.

"В крайна сметка днес беше важно да спечелим, но не се получи. Разликата беше много малка, в последния завой върнах малко газта, но бях закъснял много, първата обиколка беше доста добра. Утре ще е доста интересна битка и първите серии от обиколки", коментира след квалификацията Себастиан Фетел.

"Горе-долу съм доволен, можеше да се представя на места по-добре, днес успяхме да подобрим болида за квалификацията, състезанието е доста дълго, но ще направим всичко възможно да се представим най-добре", бяха думите на Кими Райконен, който ще стартира от третото място.

Гран При на Бразилия е още една възможност да участваш в играта на Heineken. Включи се, като посетиш страницата на Играта - gong.bg/f1.

За да участваш в играта, няма нужда да откъсваш поглед от екшъна на пистата, трябват ти само няколко секунди. Трябва да да посетиш страницата на Играта, gong.bg/f1; да се съгласиш с правилата на кампанията и да се регистрираш със своите имена, телефон и имейл адрес.