Себастиан Фетел направи хеттрик от титли във Формула 1 и по този начин се превърна в най-младия трикратен шампион в историята. Това се случи и в най-дългия сезон на надпреварата, а след успешното състезание в Бразилия, звездата на Ред Бул и неговият отбор се отдадоха на заслужени забавления в Сао Пауло.

Първата си титла през 2010-а Фетел отпразнува в хотел Яс точно до пистата в Абу Даби. При втората партито бе в ирландски пъб в Йокаичи в Япония, а мястото за третия триумф бе дискотеката „Вила Микс“, където се получи до момента най-шумното и голямо празненство.

След бърза вечеря, в 0:40 часа местно време Фетел вече бе в клуба, където освен него се забавляваха 1000 бразилци (70% от които жени), както и всички негови механици и инженери.

Никой от шефовете обаче не присъства. Хорнер, Марко и Нюи излетяха за Англия още на същата вечер, където ще продължат работата си по колата за новия сезон.

В огромния клуб първо имаше жива музика („Os Banditos”), а след това и диджей („Pete Tha Zouk”) като дансингът бе пълен през цялото време.

За фон на екраните в дискотеката се прожектираха кадри от състезания на Фетел от миналите години, а всички напитки бяха безплатни.

В 3.30 часа Фетел се оттегли от дискотеката в компанията на приятелката си Хана като двамата се насочиха към хотела. Малко след това партито приключи като в 4 часа залата вече бе празна.

В родния град на световния шампион Хепенхайм също имаше сериозни празненства. Там почти всички изгледаха заедно състезанието на големи екрани, а след това цяла нощ градът празнуваше своя герой.

Фетел отпразнува титлата с шумно парти със 700 бразилки

източник: Reuters

Фетел отпразнува титлата с шумно парти със 700 бразилки

източник: Reuters