Националът на Уелс Аарън Рамзи призна, че все още не може да повярва напълно на участието на страната на първо Световно първенство от 1958 година насам.

„Това е изключително. Да постигнем подобно нещо за нас беше невероятно. Емоцията още се усеща и се надявам, че ще можем да постигнем добри резултати на шампионата“, коментира Рамзи.

„Всички тези отлични състави, които имахме и в миналото. Всички страхотни футболисти. Те бяха толкова близо. Изминахме дълъг път. За нас като страна, класирането ни на Световното първенство е него брилянтно. Аз вече нямам търпение. Ще бъде специално“, добави футболистът, цитиран от агенция ДПА.


Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в сайта Gong.bg


„Духът и задружността, които имаме, са част от причините за успеха ни. Мисля, че е очевидно по начина, по който играем“, каза още Рамзи.

„Опитваме се да се концентрираме за всеки мач и да сме сигурни, че изпълнявам правилните неща. И със сигурност искаме да излезем от групата. После в елиминациите всичко може да се случи. Но първият мач е изключително важен“, заяви Рамзи, който се присъедини към френския Ница от Ювентус през август.

„Чувствам се добре. Екипът в Ница е чудесен. Чувствам, че това е най-доброто място за мен в момента“, обясни националът на Уелс.