Суперзвездата Неймар не бърза да напуска Пари Сен Жермен въпреки появилите се подобни информации и е съсредоточен изцяло върху подготовката си за Световното първенство в Катар тази година.

30-годишният футболист привлече интерес от страна на редица клубове, което доведе до твърдения, че той може да се премести далеч от френската столица, като Челси е сред тези, за които се твърди, че искат да привлекат.

„Goal“ твърди, че ПСЖ ще спечели солидна сума от нападателя, ако получи подходяща оферта, но се се съобщава, че бразилецът не иска да напуска и желае да остане в клуба. Неймар иска да остане поради предстоящото Световно първенство и смята, че ПСЖ е най-доброто място за неговата подготовка, тъй като се надява да помогне на Бразилия да спечели Мондиал за шести път.

Бившата звезда на Барселона в момента тренира с ПСЖ по време на предсезонната подготовка на клуба. Новият наставник на парижани Кристоф Галтие наскоро заяви, че ще се стреми да извлече най-доброто от бразилския нападател през следващия сезон.