Голямата звезда на Аржентина Лионел Меси отново се събра с приятеля си Серхио Агуеро. Бившият голмайстор на Манчестър Сити се присъедини към аржентинския отбор в Катар и стана съквартирант на Меси.

БГНЕС
91 снимки

През декември 2021-а 34-годишният таран беше принуден да прекрати състезателната си кариера заради сърдечни проблеми. Той все пак пристигна в Катар за Световното първенство. По информация на TYC Sports Агуеро ще бъде съквартирант на Меси в хотела в нощта преди финала.

Gulliver/GettyImages
85 снимки

Звездата на ПСЖ предпочете да е сам в стая, така че да се концентрира изцяло върху собственото си представяне на терена. Сега обаче ще има подкрепата на стария си добър приятел. В миналото Агуеро и Меси много пъти са споделяли една стая, именно по време на лагери с националния отбор.

БГНЕС
100 снимки

Имаше информация, че Меси може да е в една стая с вратаря Емилиано Мартинес, но стражът на Астън Вила е заедно с член на треньорския щаб. За Меси предстои един от най-големите мачове в кариерата му. В неделя е финалът между Аржентина и Франция от 17:00 часа българско време.