Наставникът на Иран Карлуш Кейрош записа с похвали отбора на Англия, срещу който ще се изправи на старта на Световното първенство утре. Португалецът има сериозен опит в английския футбол, след като има два престоя като помощник треньор в Манчестър Юнайтед.

“Излизаме за всеки мач с една и съща цел - да побеждаваме и да играем добър футбол. Знаем, че утре ще бъде много трудно срещу Англия, но гледаме към това да съберем достатъчно точки, за да се класираме за следващата фаза, което е наша мечта”, заяви Кейрош.

“Какво да кажа за Англия? Един от топ националните отбори в света. Те са сериозен кандидат за финалната фаза, защо да не са кандидат за световен шампион? Представиха се отлично на последното Световно и на Европейското. Пълни са с таланти. Това е най-важният мач в живота ни. Първо, защото е следващият, но и защото за първи път се изправям срещу Англия. Да играеш срещу Англия за нашите играчи е като магия, защото повечето от тях не смятали, че това е възможно. За тях това е мечта”, допълни наставникът.