Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт се изказа доста критично, въпреки победата с 6:1 на неговите възпитаници над Панама.

"Не ми хареса представянето! Не ми хареса началото и гола в края, но предполагам, че части от средата бяха доста добри. Аз обаче съм хиперкритичен. Мисля, че бяхме леко нервни в началото. Играхме много добре за 35-40 минути, но разбира се през второто полувреме беше по-трудно.

"При 5:0 говорихме за важността на още един гол, за да бъдем начело на групата, затова голът в края бе разочароващ. Но в същото време е удовлетворително да видим как играят и как се наслаждават на футбола, сигурен съм, че и у дома всички се радват."

"От гледна точка на увереността беше важно, че успяхме да вкараме голове. Нашите статични положения също бяха опасни и това бе удовлетворително."

"Искаме да продължим по този начин, ще трябва да помислим точно за състава, с който да играем срещу Белгия, защото има възможност да пуснем играчи, които се нуждаят от игрова практика, но искаме и да продължим да печелим. Това е хубав избор, който можеш да правиш", допълни Саутгейт.