Празненствата на Милан след неделния триумф със Скудетото продължиха и снощи с впечатляващ шампионски парад из улиците на Милано, продължил няколко часа. Началната точка беше “Каза Милан”, а кулминацията му беше на площада пред Дуомо. Всички играчи се качиха на двата автобуса един по един, обирайки овациите на събралите се фенове. 
Преди да започне шествието наставникът Стефано Пиоли се обърна към феновете пред “Каза Милан” с кратка реч, в която подчерта, че "тези, които казваха, че сме по-силни без вас, нищо не разбират”. 
 
След това двата открити автобуси потеглиха към Дуомо, за да могат стотиците хиляди привърженици на тима по улиците на града да видят своите любимци със спечелената титла. Феновете пяха любимите си скандирания като Pioli is on fire и Forza lotta, vincerai, non ti lasceremo mai, а футболистите развяваха знамена и пригласяха на тифозите, пращайки им фланелки, шалове и шапки на тима. 
 
На автобусите от парада присъстваха не само футболистите, треньорите и директорите, но също така и собствениците от “Елиът” - Пол и Гордън Сингър. Легендарният президент на Милан Силвио Берлускони пък чакаше тима на Дуомо, където поздрави събралите се фенове заедно с дясната си ръка Адриано Галиани.
 
След около три часа и половина автобусите с играчите, треньорите и директорите на Милан най-после пристигнаха на Дуомо. Последваха множество фойерверки и песни с феновете, като това продължи около час. За край на празненствата играчите отидоха в близкия ресторант "Джакомо Аренгарио", откъдето всички, начело с Ибрахимович и Оливие Жиру, се изредиха да покажат спечелената титла на събралите се хиляди привърженици на площада.