Централният защитник и капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос е провел личен разговор с Кристиано Роналдо по повод мистериозните коментари на португалеца след спечеления финал в Шампионската лига.  Испанския национал е бил пределно ясен, че не одобрява действията на именития си съотборник, като го помолил да прибърза с по-нататъшни обявления.

Победата с 3:1 над Ливърпул превърна Реал Мадрид в първия тим, който печели трофея от най-големия клубен турнир в Евроопа в три поредни години, откакто надпреварата носи името Шампионска лига. На терена в Киев 33-годишният Роналдо остана в сянката на своите съотборници Карим Бензема и Гарет Бейл, които реализираха попаденията за триумфа.

След последния съдийски сигнал и награждаването обаче Кристиано разтърси всички, като започна да говори в минало време за престоя си в Реал Мадрид. „Беше ми много хубаво да бъда в Реал Мадрид. В следващите дни ще направя изявление”, обяви тогава Роналдо.

Още тогава Рамос не скри изненадата и раздразнението си от подобно изказване, като призова колегата си да говори направо.  В дните след финала двамата тартори в съблекалнята са провели разговор на четири очи, в който испанецът разкритикувал Роналдо в прав текст. „Постъпката ти не беше редна. Не избра точния момент, за да говориш”, заявил Рамос според испанските медии.

„Задръж малко. Не настоявай. Трябва да отстъпиш крачка назад, а ние ще ти помогнем. Отборът е зад теб, но и ти трябва да помогнеш”, добавил още Рамос.

Обидна оферта за нов договор разсърдила Роналдо

Флорентино Перес: Няма да задълбавам в думите на Роналдо

Роналдо: Сбърках кога да говоря, но нещо ще се случи

83 хиляди фенове призоваха CR7: Остани!