Кристиано Роналдо говори за трети път в рамките на часове, а според последните му думи нещо наистина ще се промени. Дали ще бъде трансфер, или нов договор, ще се разбере до седмица. Каквото и да е обаче, португалецът сподели, че го е "преглъщал" дълго време.

Големият герой на Реал също заговори за раздяла

Снощната победа с 3:1 над Ливърпул във финала на Шампионската лига направи португалеца единственият играч с 5 трофея от Шампионската лига след реформирането на турнира. Доста от феновете на "белия балет" останаха неприятно изненадани от петкратния носител на "Златната топка", който буквално след края на мача започна да говори в минало време за престоя си в "белия балет".

Флорентино: Няма да задълбавам в думите на Роналдо

Още при излизането си от стадиона Роналдо отчете, че е било грешно да повдига темата тъкмо в миговете на колективен триумф. Днес 33-годишният нападател отново говори, този път при качването на отбора в автобуса, който да го откара до летището в Киев за обратния полет към дома.

"Проговорих в неправилния момент, но нещо ще се случи. Не беше правилният момент (след мача), честно казано", каза Роналдо.

Рамос не остана доволен от думите на Роналдо, призова го да обясни

" До седмица ще кажа нещо, защото феновете винаги са ме подкрепяли и аз ги обичам. Не говоря много, но когато казвам нещо, наистина го имам предвид." 

"Очевидно е за всички, че имам какво да кажа, но не беше правилно да го правя след мача. Не съжалявам обаче, защото аз съм честен човек. Дълго време го преглъщах, но не успях да запазя самообладание в този момент", допълни Кристиано.