Съпругата на Алваро Мората Алис Кампело отговори на медийните критики към съпруга ѝ. В 5 мача на UEFA EURO 2024 нападателят на испанския национален отбор вкара един гол. Това даде повод на местни издания да разкритикуват представянето на лидера на „Ла Роха“.

El Confidencial публикува статия със заглавие „Мората - капитанът, който опозори Испания, и то не само със слабата си форма на UEFA EURO 2024“.

Статията излезе след интервюто на Алваро Мората, в което нападателят призна, че това ще бъде последният му турнир с националния отбор и също така отбеляза, че се чувства по-щастлив извън Испания, където е уважаван.

„Мразя да влизам в ролята на жертва и да вдигам скандали, но тази ситуация, съжалявам, но не ми се струва нормална. Единственото, което виждам, е посредствен журналист, публикувал подобно заглавие ден преди полуфинала“, сподели съпругата на футболиста.

Gulliver/GettyImages
33 снимки

Испания излиза тази вечер от 22:00 часа срещу Франция в първия полуфинал. Срещата можете да гледате с картина в Gong.bg, NOVA и DIEMA SPORT 3.

“Изненадвам се, че вместо да насърчите играча, вие се опитвате да го удавите... Е, как мислите, че човек може да даде всичко от себе си за страната си, когато чувства, че никой не вярва в него? Какво се опитвате да постигнете с това заглавие? Създавате ли още омраза към него? Честито“, написа още красавицата.

„Всеки може да напише мнението си и всеки има право да го изрази, но има много други начини да се каже нещо. Особено ако си журналист и имаш толкова много власт да влияеш на младите хора. Наистина ли имаме нужда от това?“ – написа Алис Кампело в социалните мрежи.