Реал Мадрид спечели първата си титла в Ла Лига за последните 5 години, а голямата звезда Кристиано Роналдо използва повода, за да нападне своите критици. Португалецът заяви, че не гледа телевизия и не чете вестници, за да „продължи да има живот”, тъй като негативизмът, който се излива върху него, е прекален.

Меси отново е стрелец №1 на Европа

Четирикратният носител на „Златната топка” вкара първия гол при успеха с 2:0 над Малага, който узакони 33-ият шампионски трофей в клубната витрина на „лос бланкос”. После новите шампиони се отдадоха на дива радост в центъра на Мадрид, а пикът беше на знаковия за тях площад „Сибелес”.

Анхел Ди Мария вече уговаря завръщане в Реал

Преди да се отдаде на заслужена радост, Роналдо използва удобната възможност, за да каже каквото има на хейтърите. „Хората постоянно говорят за мен, а не знаят нищо”, сподели 32-годишният нападател. „Не гледам телевизия, защото ако го правех, нямаше да имам живот. Да, точно толкова често се говори с лошо за мен – какво във футбола, така и извън него. Хората говорят за мен все едно съм някакъв престъпник.”

Шумът размърда прокурорите, CR7 ще бъде обвинен

„Когато те обсъждат Кристиано, бъркат тотално. Футболните критици не ме тревожат, защото знам, че когато си направят сметките, ще млъкнат. Хората винаги очакват с камъни в ръка всеки път, когато се изказвам. Аз не съм светец, но не съм и Дявола, какъвто много хора ме изкарват”, завърши Роналдо.