Звездата на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария е взел решение да направи всичко, за да се завърне в Реал Мадрид.

Аржентинският техничар напусна „Сантиаго Бернабеу” не по свое желание през 2014 година, когато беше продаден на Манчестър Юнайтед. 29-годишният футболист издържа само един сезон във Висшата лига, преди ПСЖ да го спаси от работата с Луис ван Гаал, който така и не намери начин да приобщи Ди Мария в своя тактически замисъл.

Реал Мадрид е новият шампион, бяла лавина заля "Ла Росаледа"

При парижани бившият ас на Бенфика преоткри най-добрата си форма и са два сезона в Лига 1 се отчете с 16 гола и 25 асистенции .

Испанското издание „Дон Балон” твърди, че Ди Мария иска отново да облече екипа на „белия балет”, с който завоюва една титла на Испания и спечели Шампионската лига. Новината идва само ден, след като мадридският гранд завоюва своята 33-а титла на Испания с успех 2:0 над Малага в последния кръг на сезон 2016/2017.

Интер се опитва да присламчи Ди Мария

Информацията на изданието сочи, че Ди Мария възнамерява да запълни мястото, което ще отвори почти сигурният напускащ Хамес Родригес. С всеки изминал ден бъдещето на колумбиецът изглежда все по-далеч от „Бернабеу”, макар и преди 3 сезона именно неговото привличане породи нуждата от продажбата на Ди Мария. „Дон Балон” твърди, че аржентинецът е поискал среща с президента Флорентино Перес, на която да оправи проблемите, които породи при напускането си на Реал.

Перес обвинява, а Ди Мария си го връща с нов скандал

Скоро след своя трансфер в Юнайтед Ди Мария публикува отворено писмо, в което твърдеше, че никога не е искал да си тръгва от „лос бланкос” и подчерта недоволството си от интерпретациите, че претенциите му за по-голяма заплата стоят в основата на раздялата.