Халфът на Испания и бивш играч на Динамо Загреб – Дани Олмо, говори след успеха с 3:0 на Ла Фурия срещу „ватрените“ в Берлин.

Олмо, който е бивш играч на Динамо Загреб, се спря пред хърватските репортери след успеха на Испания и говори за виждането си след убедителния успех.

Guilliver/GettyImages
59 снимки

„Щастливи сме от победата, а това беше специален мач за мен. Искахме да стартираме турнира с победа, а го направихме с 3:0. Доста съм доволен. Не мога да кажа, че беше лесно срещу Хърватия, тъй като беше труден двубой за нас. Правехме страхотни контраатаки през второто полувреме. Важно беше да вкараме бърз втори гол, както сторихме първата част. Третият малко ме изненада, но след това хърватите нямаха шанс. Играхме добре и заслужено бихме“, каза Дани Олмо.

Олмо беше посрещнат с овации от хърватските фенове, които са привърженици на Динамо Загреб поради историята му с хърватския гранд. „Щастлив съм от това. Видях много хървати по трибуните и се чувствах у дома си. Надявам се Хърватия да продължи напред. Съжалявам, че ви оставям, но бързам за автобуса, тъй като ме викат“, допълни той.