Новият селекционер на Испания - Луис де ла Фуенте, дебютира с класическа победа над Норвегия на старта на квалификациите за Евро 2024. Той сподели, че играчите му са показали, че могат много. 

"Отношението е много важно и се видя, че можем много. Не знам дали това бе план "Б", но смените са затова, за да променят хода на мача и да дадат нещо, което до момента липсва на отбора. Относно защитата, винаги се стремим да пресираме високо, но има още какво да подобряваме. В някои мачове е добре да имаш нисък блок и днес съм доволен. Нормално е да има и нерви. Все пак работим заедно от четири дни. Съперникът бе труден, но контролирахме мача. Един двубой продължава 90 минути. Показахме нашия потенциал. Има и над какво да работим", заяви Де ла Фуенте.

"Имаме няколко дни да се подготвим за този мач. След тази победа ще коригираме още неща, за да изглеждаме още по-добре. Спокоен съм. Знам, че всичко ще е наред. Играчите ще направят това, което искам и с правилното отношение ще запишем още една победа", убеден е наставникът.