Последните информации за скандали между звездите на Барселона и клубните шефове доведоха до поредните слухове за вероятно напускане на капитана Лионел Меси. Веднага се намери клуб, който е готов да привлече аржентинеца в редиците си.

Според авторитетния футболен сайт Goal.com Лос Анджелис Галакси вече обмисля сериозно възможността да купи Меси. Твърди се, че ръководството на американския клуб  се е свързало с бащата на 32-годишния капитан на „блаугранас“.

Gulliver/GettyImages
11 снимки

Галакси има свободни финанси за скъпоплатена футболна звезда след напускането на Златан Ибрахимович в края на 2019 г. Управата на тима от Лос Анджелис иска да замести шведа с друго популярно име в света на футбола. Именно заради това е изготвено изключително примамливо предложение за шесткратния носител на „Златната топка“.

Както е известно, в последните дни стана ясно за конфликт на Меси със спортния директор Ерик Абидал. Освен това се появиха информации, че президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е използвал услугите на различни медии, за да критикуват изявите на Меси и други от лидерите на каталунците.