Румъния разби с 3:0 считания за фаворит в мача Украйна в първи мач от UEFA EURO 2024. Селекционерът Серхий Ребров и футболистите му бяха отчаяни след мача, а всичко това доведе до сбиване в съблекалнята.

Репортерите на "Билд" разкриват, че е имало разгорещена среща, на която селекционерът Серхий Ребров не е присъствал, тъй като вратарят Андрий Лунин и Олександър Зинченко от Арсенал го изгонили от съблекалнята. Информацията е, че се е стигнало до сбиване между украинските играчи.

Ребров беше директен на пресконференцията и хвърли винага върху футболистите са виновни за поражението. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко, за да победят Румъния.

"Ние представляваме Украйна на този турнир, това е важен момент за цялата нация. Играчите получаваха съобщения включително и от военни. Всеки играч трябва да даде най-доброто от себе си. Ако не го направят, ще бъде трудно.

Няма значение кой е фаворит. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било вчера или миналата година. Не достигнахме нивото си, трябва сериозно да се подготвим за следващия мач.

Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че представляват една велика и силна страна, която повече от две години се бори за нашата свобода, за всички нас. Те не дадоха всичко от себе си, загубихме. Така, че се извинявам", каза Ребров.