Обратното броене до UEFA EURO 2024 започна и само след няколко дни официално ще бъде открито първенството в Германия. В шампионата ще се включат 24 отбора, а за вас зрителите, екипът на DIEMA SPORT и GONG.BG сме ви подготвили ексклузивни телевизионни студиa и богато онлайн съдържаниe.

Двама от водещите на програмата по NOVA и DIEMA SPORT Велислава Миланова и Борис Мутафчиев повдигнаха завесата, за да разберем какво ще се случва.

„Вълнуваме се и ние много, за мен това е дебют. Мисля, че и за Боби на Европейско първенство е дебют. Ние ще водим част от студиата тук от София, ще бъдем и на част от мачовете в Германия“, сподели Велислава Миланова.

Както винаги Боби Мутафчиев има да разказва много любопитни истории, първо как е стигнал до студиото на “Събуди се“, след като е имал премеждия по пътя с колата.

„Шегите на моите колеги за колата могат да започнат, тъй като тя ме предаде в толкова важен момент. Разбира се, че дебютът е дълго очакван и за мен. Германия е доказала и преди, че е фантастична в организирането на подобни форуми, така че вярвам, че ще се получи страхотно първенство“, добави Борис Мутафчиев.

Двамата дадоха своите прогнози за победители за UEFA EURO 2024. Какви са те? Можете да видите във видеото.