В днешния ден предстои поредната порция футболни страсти по терените в Германия. Програмата предлага изключителни мачове, като залогът е огромен - класиране за елиминационната фаза на UEFA EURO 2024. Срещите Англия - Словения и Дания - Сърбия ще разплетат интригата в Група C, а ранните двубои  Нидерландия - Австрия и Франция - Полша ще определят развръзката в Група D.
 
Каква по-добра възможност да покажете майсторските си прогнози в нашата игра „Познай резултата”. Ако успеете, то си гарантирате шанса да участвате в жребия за страхотни награди.
 
Приготвили сме ви 31 мултипака на Каменица, като може да си спечелите един, ако успеете да познаете точния резултат на избран мач. Освен това, имаме и четири големи награди, които очакват най-добрите специалисти по време на турнира, а именно - Ваучери за покупки от магазин „Декатлон“ на стойност 500 лв. (петстотин лева) всеки.
 
Как да участвате?
 
1. Не е нужна регистрация
2. Изберете мачовете от дневната програма на UEFA EURO 2024.
3. Въведете вашата прогноза за точния резултат.
4. Следете резултатите и печелете награди!
 
 
Тази игра е чудесна възможност да тествате своите футболни знания и интуиция, докато се наслаждавате на вълнуващите мачове от турнира. Абсолютно всички двубои от UEFA EURO 2024 ще имате възможност да наблюдавате с картина в Gong.bg и секцията ни LIVESTREAM.