Нападателят на Хърватия – Андрей Крамарич, който днес празнува своя 33-ия си рожден, отбеляза един от головете при равенството 2:2 срещу Албания в среща от група „B“ на UEFA EURO 2024. Той изрази разочарованието си от изпуснатите точки и каза, че отборът ще даде максимума от себе си в последния кръг срещу Италия, за да може да продължи напред.

Снимки: Gulliver/GettyImages
81 снимки

„Благодарности и поздрави за цяла Хърватия. Първият гол падна много рано за нас, но пък през второто полувреме играхме доста добре на терена. Съжалявам, че не успяхме да задържим преднината и да спечелим. Не успяхме да решим двубоя, но ще гледаме в крайна сметка и головата разлика. Но емоцията е много сериозна, но в крайна сметка завършихме 2:2. Видяхте накрая, че допуснахме късен гол“.

„Със сигурност можем да покажем по-добро лице срещу Италия. Няма да сме за първи път в такава ситуация, но ще дадем всичко от себе си. Ще се борим до края. Водихме пет минути преди края. Мисля, че срещу италианците ще бъде доста тежко, но ще дадем максимума от себе си. Видяхте какво направихме преди 6-7 години, дай Боже сега да успеем пак да победи и да отидем напред“, заяви Крамарич.