Малкият Авар от германския град Вецлар е само на четири години, но вече е неизлечимо болен. Но все пак има нещо, което го радва: футболът! А да види Кристиано Роналдо е най-голямата му мечта. Която вече е изпълнена, след като португалската мегазвезда се срещна с момчето минути след драматичната победа с дузпи над Словения от 1/8-финалите на UEFA EURO 2024.
 
Детето, което е родено в Сирия, живее в Германия от октомври 2023 г. Родителите му решават да се преместят с надеждата, че немските лекари ще успеят да го излекуват. Туморите обаче вече са обхванали цялото му тяло и лекарите не дават надежда. 
 
Тъжната история на малкия Авар разказва доктор Анет от университетската болница в Гисен пред немското радио hr3, а журналистите се захващат да изпълняж желанието на момчето, което за него може и да е последно. Техният колега Абдула ал Саман, който е сириец, придружава Авар и неговия баща Хозан Шанек до "Арена Франкфурт". 
 
Преди да се случи така жадуваната среща, детето трябва да преживее истински футболен трилър, включващ сълзите на любимеца му и изпълнение на дузпи. След това идва големият момент: Роналдо поздравява Авар и баща му в миксзоната на стадиона. Освен че се снима с нях, той подарява на момчето фланелка, шапка и топка с автограф.