Един т голмайсторите за Белгия при важната победа с 2:0 над Румъния - Юри Тилеманс, заяви, именно ранният гол, който отбеляза още във втората минута, е помогнал на „червените дяволи“ да се отърсят психически и да покажат най-доброто от себе си.

Снимки: Gulliver/GettyImages
100 снимки

„Много съм щастлив, разбира си. Днес имахме трудни моменти, можехме да вкараме и повече, но това е нещо върху което трябва да работим - да завършваме положенията си и след това спокойно да дочакваме края на мачовете. Трябва да сме търпеливи, всичко идва с времето си. Ако не вкараме, знаем, че имаме качествата да го направим във всеки един момент. Когато отбелязахме след 2 минути, това ни освободи психически“, заяви Тилеманс в интервю след двубоя.

„На полувремето знаехме, че трябва да търсим втори гол, това си казахме и в съблекалнята. За съжаление трябваше доста дълго да чакаме за него. Вкарахме, но имаше засада на Ромелу Лукаку. Но пък свършихме чудесна работа чрез Кевин Де Бройне. Ромелу Лукаку вече има три отменени гола от три засади - това трябва да спре“, каза още халфът на Астън Вила.