Капитанът на Белгия - Кевин Де Бройне, постави под съмнение бъдещето си в националния отбор след отпадането на „червените дяволи“ от UEFA EURO 2024. На 1/8-финалите на турнира тимът на Доменико Тедеско отстъпи с 0:1 от Франция след автогол на Ян Вертонген в последните минути.

На въпрос дали мачът срещу Франция може да бъде последният му с екипа на Белгия, полузащитникът отговори:

Gulliver/GettyImages
37 снимки

„Твърде рано е за отговор. Нека обмисля всичко. Още не съм мислил за това. Нищо не се променя за мен. Просто искам да продължа на нивото, на което съм. Наистина съм доволен от начина, по който се чувствам физически и психически след годината, която имах с контузията. Това исках да изляза здрав от сезона. И в добра форма. За съжаление сега е моментът да си починете. Като се върна от ваканция, пак ще сглобя всичко като план и задачи. Но се чувствам много добре“, заяви Де Бройне.

Според медиите в Белгия, звездата на Манчестър Сити по-скоро е склонен да остане в националния отбор. По-рано днес стана ясно, че селекционерът Доменико Тедеско ще остане на поста си, въпреки сериозните критики, на които беше подложен след отпадането.