Звездата на Англия – Джуд Белингам, остана доволен от представянето на „трите лъва” в първия мач от UEFA EURO 2024. Англичаните победиха с 1:0 тима на Сърбия, но не впечатлиха с представянето си.

Именно Белингам реализира единствения гол в срещата през първата част. Той бе избран и за Играч на мача.

 „Джуд Белингам е изграден от невероятни хора. Не съм само аз, защото получавам страхотна подкрепа. Добър мач. Знаех, че те са много труден отбор. Те са много здрави и силни, и беше много важно да се подготвим добре. Щабът ни се справи добре. Подготвихме се много добре през седмицата. Всеки знаеше своята роля. Опитахме се покажем нашето ниво и да си свършим работата. Важно е, че направихме добър старт. Атмосферата в нашия лагер е позитивна и гледаме към следващия мач”, каза Белингам.

„В Реал Мадрид свикнах да навлизам в наказателното поле. Опитвам се да правя точно това. Придобих този навик в Мадрид и исках да пренеса формата си и на европейското първенство. Това е едно страхотно начало за мен лично, с което да повиша самочувствието си. Искам да помогна на момчетата да спечелят най-важното нещо”, допълни звездата на Реал.