Английските фенове ще трябва да следват стриктно правило за бирата на UEFA EURO 2024. Трите лъва се подготвят за Европейското първенство в Германия, а селекционерът Гарет Саутгейт определи предварителна група от 33 играчи, които ще намали до 26 през следващите седмици.

Феновете също се подготвят за турнира, в който Англия е сред фаворитите.

Въпреки това, преди първия мач на Англия срещу Сърбия на 16 юни, правилата за пиене на стадионите в Германия ще бъдат затегнати.

Докато мачовете от Първа Бундеслига позволяват на привържениците да пият на местата си, според The Sun, на Евро 2024 само две бири наведнъж ще могат да бъдат закупени в баровете на съоръженията. Освен това те ще трябва да бъдат консумирани преди привържениците да заемат местата си, за да гледат срещите.

Освен това ограниченията в части от центъра на град Гелзенкирхен, където ще се проведе първият мач на англичаните, ще има ограничения при продажбата на алкохол в чаши и бутилки.

Англия попадна в група със Сърбия, Дания и Словения. Трите лъва започват кампанията от Гелзенкирхен на 16 юни срещу Сърбия.