Националният отбор на Украйна се класира за групите на UEFA EURO 2024 след голям успех срещу Исландия, а един от футболистите остана повече от доволен заради присъствието на жена му до него. Става въпрос за Александра Зубкова, която е половинка на Александър Зубков, който е офанзивен халф в Шахтьор Донецк.

Зубкова винаги привлича вниманието на медиите в Украйна с нейната провокативна визия, а доста често и с коментарите си. Двамата са заедно от 2017-а година и женени от 2021-а, като през януари същата година им се роди дъщеря.

ГАЛЕРИЯ НА АЛЕКСАНДРА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Зубкова работи като модел, докато не среща футболиста на Шахтьор. Тя позира нееднократно за украинското издание Playboy и често впечатлява с визия. Преди две години обаче тя фрапира хората в социалните мрежи, споделяйки следното:

Не мога да бъда с мъж, който не взима много пари. Или взима прекалено малко. И какво? Чудя се каква заплата би била нормална за моя мъж. Нека кажем – не по-малко от 10 хиляди евро“.

След това, Александра Зубкова даде няколко интервюта, в които сподели, че на месец само за нея харчи по три хиляди евро. „Не купувам нищо скъпо за себе си. Всичко такова идва от мъжа ми“.