С нова порция целувки английските национали отпразнуваха класирането си за финала на Евро 2024. След последния съдийски сигнал на мача с Нидерландия, спечелен с 2:1 с гол в сетните секунди на резервата Оли Уоткинс, играчите на Саутгейт получиха нова доза адреналин от срещата си с най-близките си.
 
Героят Оли Уоткинс, който замени капитана Хари Кейн и направи едва 4 докосвания до топката, но едното донесло успеха, се наслади на прегръдките на приятелката си Ели Алдерсън.
 
Тя беше на трибуните с фланелка на Англия с номер 19 на звездата на Астън Вила.  След това Оли прегърна още един любим човек, докато хората около него не спираха да го аплодират. Уоткинс и Ели са във връзка от 2018 г. и живеят заедно в Бирмингам. Чаровната дама често е забелязвана да подкрепя приятеля си и е редовен посетител на "Вила Парк".
 
Коби Мейно също празнуваше с приятелите и семейството си след звездното си представяне срещу Нидерландия.
 
Вратарят Джордан Пикфорд разговаряше с майка си и съпругата си Меган, а капитанът Хари Кейн направи същото със своята съпруга Кейт.
 
Резервният играч Конър Галахър отпразнува знаменитата победа, като сподели сърдечна прегръдка с втората си половинка Айн Мей Кенеди.
 
Множество футболни съпруги присъстваха в Дортмунд, за да подкрепят "трите лъва", които си осигуриха място на финала на Евро 2024, където ще се изправят срещу Испания в неделя.