Уелс постигна втората си победа в Група D за Евро 2024, надделявайки с 2:0 като гост на Латвия, с което запази известни шансове за второто място и същевременно свали за известно време напрежението от плещите на селекционера Робърт Пейдж. Капитанът Аарън Рамзи откри резултата в 29-ата минута, когато реализира дузпа, отсъдена за нарушение срещу Хари Уилсън. Това бе гол №100 в кариерата на бившия играч на Арсенал и Ювентус. "Драконите" пропуснаха още доста ситуации през първото полувреме и можеха да платят скъпо за това, защото впоследствие домакините имаха две чудесни възможности да изравнят. Все пак

Уелс затвърди победата си с гол дълбоко в добавеното време, когато Дейвид Брукс получи от Хари Уилсън и копна технично топката над вратаря за 0:2.
Това бе едва втора победа за Уелс в последните 14 мача на отбора. Предишната отново бе срещу тима на Латвия, който е на дъното в групата без точков актив. "Драконите" вече са със седем пункта - колко има и Армения. Хърватия и Турция са с по десет точки.

В оставащите си три мача Уелс приема Хърватия и Турция, а между тези срещу гостува на Армения.

Отборът на Словакия разби тима на Лихтенщайн у дома на стадион “Техелне поле” с 3:0 в среща от група “J” на квалификациите за Евро 2024 в Германия. Головете за финалния успех отбелязаха Давид Ханчко (1'), Ондрей Дуда (3') и Роберт Мак (6').

Словаците изнесоха истинска наказателна лекция на своите съперници в първите десет минути от двубоя, в които трима различни футболисти на домакините се разписаха. Това направиха Давид Ханчко след по-малко от 60 секунди игра, Ондрей Дуда две минути по-късно и накрая Роберт Мак в 8-ата минута.

След това гостите от Лихтенщайн се поокопитиха, но не направиха нищо съществено в преден план, като дори имаше моменти до края на полувремето, в които владееха топката по-малко от 30%. За сметка на това играчите на Конрад Фюнфщук не играха спокойно, въпреки знанието, че нямаше какво повече да загубят след лошия старт на мача, и си позволиха някои грубости в играта.