Селекционерът на Аржентина Лионел Скалоне въобще не е сигурен какво е бъдещето на суперзвездата на световния футбол Лионел Меси в отбора на „албиселесте”.

Футболистът на Барселона е раздиран от непрестанни критики след представянията си с екипа на аржентинския национален отбор. При последната си изява с Аржентина, Меси и компания изхвърчаха на осминафиналите от Мондиал 2018, след като бяха подчинени от бъдещия световен шампион Франция.

Сметнали Меси за безперспективен, когато бил на 11

Именно Скалони потвърди, че бъдещето на Меси витае в пространството.

„Що се отнася до Лео, то ние говорихме с медиите вече за това. Сторихме го и лично с него и не знам дали ще се завърне в националния отбор. Не смятам, че е добре да говорим на тази тема преди мач на националния тим. Сигурен съм, че в скоро време ще разберем какво ще става. Към момента нямаме окончателен отговор”, сподели селекционерът на „албиселесте”.

Никой няма да ползва №10 в Аржентина

Аржентина ще изиграе два контролни мача – срещу Гватемала и Колумбия, като първата среща ще се играе в Лос Анджелис. Спекулациите сочат, че синът на Диего Симеоне – Джовани ще води атаката на южноамериканския тим.